När värmen kom tillbaka

Åhå, plötsligt kom värmen tillbaka.. Jag som redan hade hunnit vänja mig med ruskvädret och klädde mig som om det var kyligt när jag gick på promenad fick tänka om. I ärlighetens namn så är jag ganska klar med värmen, visst är det skönt men samtidigt är jag också redo för lite rusk och skymning.

Sen så kanske mitt behov av ruskväder och skymning har att göra med att jag är rätt trött om dagarna nu. Varje höst när det startas igång igen på jobbet så återkommer den där energiförlusten. Det är några intensiva veckor nu innan vi kommer igång på riktigt och har hunnit ta in alla nya intryck. Men ja, visst var det lite skönt med sol ikväll ändå..

3 thoughts on “När värmen kom tillbaka

  1. Nu ser jag fram emot hösten. Jag har lämnat sommaren nu. Eftersom de har varit så dålig väder de senare veckorna 🍁🍂🍃🌬🌪 Inte konstigt att man får höst-feelings.

    Ska börja på mitt praktik på tisdag. Yey! Tisdagar och torsdagar kl 9-12. Ska bli så kul! Att jobba på ett förskola med söta små barn mellan 1-5 år 😍

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s