Tankar i augustiskymning

En av mina absoluta favoritbloggare just nu är Linn. Hon sätter ord på så mycket som jag själv funderar över, hon gör det utan att bli svår eller få det att låta märkligt. Jag läser hennes texter och skulle vilja skriva rosor till henne efter varje inlägg. Men nu var det ju inte enbart en hyllning till denna kvinna som just min text skulle handla om. Utan snarare svaret på en fråga som väcktes efter ett av hennes inlägg. (klick)

Vad behöver jag just nu?

Jag behöver många kvällar hemma, när jag får ligga på soffan, handarbeta eller städa om jag så vill. Helt enkelt fria kvällar där min energi får rum att dala eller stiga. Jag behöver också träningen, speciellt bodycombat och bodybalance. Grupptimmar som ger mig energi och utmanar mig att våga lite mer. Jag behöver skymningen, myset och lugnet. Tid att varva ner och inte behöva känna den där sommarstressen längre. Jag behöver inspiration, från er som läser här, från Pinterest eller Instagram, från det jag ser, läser och hör omkring mig. Ja, det behöver jag just nu. Nu är det din tur att fundera; vad behöver du just nu?

2 thoughts on “Tankar i augustiskymning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s