Juthbacka 2016

Det är nog minst 2-3 år sen jag sist besökte Juthbackamarknaden.  Så igår efter jobbet styrde jag kosan norrut och fick sällskap av Ida. Officiellt öppnar ju marknaden kl. 16 på fredag men vi var där 2 h före öppning och då var det ändå relativt mycket folk i farten redan. Så den värsta trängseln slapp vi undan och det vara bara skönt att köra hem och möta det långa tåget av bilar som var på väg mot Nykaabi då sen.

DSC_0481 DSC_0480

Vi gick och gick, det kändes som om marknadsområdet har växt sen jag sist var där. På de flesta bord fanns det en massa dyrt porslin och på andra en hel del skräp. Jag råkade hittade en Iittalas Kivi-ljuslykta i en färg som jag bara har en av och så en ‘erinomainen’ liten vas. Erinomainen om man får tro försäljaren.

14087649_10153662971261945_1919889899_o

Visst fanns där en massa fina saker också, som den vackra lottaklänningen med tillhörande brosch, gamla fina leksaker och så huvuddelen till en gammal dykardräkt. Alla förstås rejält dyra, men vackra att se på. Så, nu kan jag låta det gå 2-3 år till innan jag besöker marknaden igen.

Har du besökt marknaden i helgen? Gjorde du några fynd?

2 thoughts on “Juthbacka 2016

  1. Jo det hör liksom till med Juthbacka. Var dit på fredagen och tomhänt kom jag inte hem. Mest nöjd är jag nog med vinterhalaren jag fyndade åt dottern, och min man köpte en bil som man både kan gå med och sitta på och sparka sig fram, och den älskar hon. 😊 Sen så hittade jag en havregrynsburk i porslin för en överkomlig peng, 2 par byxor åt dottern, några böcker samt fyndade virkade muggunderlägg ur en reakorg, så jag får väl vara nöjd med årets skörd. 😀 Nog finns det mycket skräp där, och mycket som är överprissatt, som t ex möbler, vilket är synd de gånger man hittar något man skulle kunna tänka sig att köpa.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s