Bloggen 3 år & en utlottning

Tävlingen är avslutad! 

Facebook påminde mig så där passligt idag att det är 3 år sen jag startade bloggen. Om du följer min facebook-sida så kan du där se en kort video där jag meddelar denna storartade nyhet.

Nå, för att fira bloggens varande i 3 år så tänkte jag ordna en liten utlottning. Jag som älskar att sticka så kommer därför att lotta ut ett par stickade strumpor i valfri färg (max 3 färger). Det vill säga att du som deltar i utlottningen får helt fritt välja färg på dina strumpor. Modellen på bilden är stickade i 7 bröders randiga garn och det är också den modell som jag kommer sticka efter, långt eller kort skaft bestämmer du.

DSC_0486

Hur gör du för att vara med i utlottningen? Kommentera inlägget med varför du behöver ett par stickade strumpor. Jag utser den bästa motiveringen på fredag 26.8 kl. 20.00.

21 thoughts on “Bloggen 3 år & en utlottning

 1. då jag är frusen som en isbit hela vintrarna och bor uppe i kalla umeå hade dessa ljuvliga stickade strumpor kommit väl till användning ! dessutom kan det vara trevligt att sätta lite färg på fötterna nu när mörkret börjat falla!
  kram

  Gilla

 2. På jobbet är det kallt,
  yllesockor och koftor överallt.
  Man vinner inga snygghetspriser här,
  men det vore kul med nya sockor där!

  Gilla

 3. Åh!

  Känner mig trött och frusen
  nu när jag klickar med musen.
  Ingen handarbetande mormor eller mamma
  vore överlycklig om jag fick välja mesamma.
  Hemstickat framför opersonligt massproducerat
  fredagsöverraskning räddar helgen – garanterat!

  Ny gillare av din FB-sida +1.
  Delat tävlingen offentligt på min FB-sida. Se gärna under ”Webbplats”.

  Gilla

 4. Jag har egentligen väldigt svårt att ha något på fötterna överhuvudtaget, men är också även väldigt infektionskänslig så jag måste alltid se till att hålla mig varm. Det ör sällan man ser sånna här söta sockor och jag skulle gärna vilja ha dom här på mig. Fötterna skulle bli varma och sköna och man skulle bli glad varje gång man tittar ner på fötterna!

  Gilla

 5. Jag vill gärna vinna blå, grön, vita strumpor till min sambo som älskar stickade strumpor och som är väldigt frusen om fötterna.

  Gilla

 6. WOW! Så fina! Hemstickade strumpor har jag aldrig haft. Varken mormor, mamma eller jag har fått några handarbetargener…..! Däremot älskar jag att vara ute i skog och mark, på fjäll och hed, och behöver ha varmt på fötterna. Brukar använda sportaffärernas funktionsstrumpor som ska vara bra för friluftsliv……men jag fryser ändå! Skulle vara underbart att få testa ett par hemstickade strumpor! Det låter så rejält och äkta på något vis! Hoppas!

  Gilla

 7. min mamma brukade alltid fixa ett par höstraggsockar till mig. Nu finns hon inte längre. Hade varit fantastiskt att få nya varma sockor till mina kalla fötter

  Gilla

 8. Grattis till 3 år! 🙂 Jag önskar mig ett par sockor till min son Edvin. Vi rensade just hans skåp och konstaterade att alla sockor är för små, så nu är han helt utan inför skogspromenaderna som snart drar igång på dagis 🙂

  Gilla

 9. Jag vet ingen som fryser mer än jag. Det är bara augusti, men jag sover redan i strumpor (och två gånger hittills i höst i fleecetröja). Det skulle vara underbart med ett par goa, varma och snygga handstickade strumpor att glida in i hösten i stil med! Och att dessutom få välja mina egna favoritfärger!? Det låter som en dröm!

  Gilla

 10. Grattis till de 3 åren! ☺
  Ett par nya fina sockor till hösten vore finemang, är alltid frusen om fötterna och jag gissar att det blir x antal timmar ute i ur och skur med vårt lilla yrväder i höst så då gäller det att ha varmt på sig!

  Gilla

 11. Jag behöver verkligen ett par gosiga stickade strumpor ( med högt skaft ) – till natten – för jag fryser så in i norden på nätterna ! Vore toppen med dessa – dessutom så snygga ! ( stl 37-38 ca )

  Gilla

 12. Man har aldrig för många yllesockor 😃.Som Barnträdgårdslärare är Man ute i ur och skur,det finns Inga dåliga väder,Utan bara dåliga kläder.Så yllesockor kommer till Nytta och användning 😃!Fortsätt med Din blogg!!

  Gilla

 13. Jag har bf i oktober och gör inget annat än tassar på hemma, så såningom vore det skönt att ha ett par sköna ”stickasockar” att dra på fötterna (får knappt på trånga bomullsstrumpor längre). Man blir ju lätt bortglömd när blivande mormor bara stickar åt bebben…

  Gilla

 14. För livet utan yllesockor är otänkbart. 10 ”små” frusna tår, nej tack! Därför är ”raggsockor” ett måste inför hösten och vintern.. (och det skulle vara trevligt att vinna yllesockor som du har stickat, handgjorda & inhemska är alltid att föredra framför massproducerat.)

  Gilla

 15. Jag använder yllesockor året runt och sliter ut flera par varje år! Det är knappt så min stickande mamma hinner med… Skulle gärna ha ett par nya till hösten nu 🙂

  Gilla

  1. Grattis på 3-årsdagen.
   Älskar stickade strumpor, men tyvärr fungerar mina fingrar inte som jag vill längre så kan inte sticka några själv.
   Den som inte gått i hemmastickade strumpor vet inte hur ett par sköna strumpor känns. Håller tummar & tår för att just jag får ett par nya fina strumpor inför vintern.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s