Att få besök av städrajvarin

Det händer inte så ofta, det kan min sambo intyga, att  jag frivilligt kommer på att städa. Kan nog räkna på en hand de gånger jag skrivit om det här att jag planerar att städa, som det faktiskt har blivit av.

Men idag fick jag plötsligt fnatt och plockade fram städgrejerna. Jag har till och med gjort såna där tråkiga men nödvändiga saker som rengjort vår supersmutsiga tvättmaskin, funderat på hur man får rengjort i diskmaskinen och behandlat våra lädersoffor med skyddande medel. Hujeedamej, vad duktig jag är!

Som kronan på verket bjuder jag på två hemma hos oss bilder där jag fluffat kuddarna lite extra och tänt ljus. Tack städrajvarin, nu får du komma igen om en månad eller två, haha!

IMG_3583

IMG_3585

3 reaktioner på ”Att få besök av städrajvarin

  1. Inte alltför ofta städivern infinner sig här heller tyvärr… Kan bli riktigt avis på dem som orkar städa och feja och hålla ordning jämt, själv panikstädar jag ofta typ när vi ska få gäster eller något… 😣 Och sånt där extra som just att putsa tvättmaskinen eller ugnen osv blir nog alltför sällan gjort, suck…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s