Några bilder från helgen

Lovade ju er i videobloggen att visa lite bilder från sommarstugan som jag tog då i helgen. Sist och slutligen blev det ju inte så många, eftersom vi hade en hel del annat att göra. Ja, speciellt mycket ledig tid finns det inte när du är på sommarstugan. Men det är ju samtidigt en helt annan sorts arbete än det vanliga.

IMG_3542

IMG_3577

IMG_3581

Vi har hittat en del skatter på sommarstugan så bland annat har vi valt att inreda med de gamla sjökorten vi hittade. På väggen just nu så finns Norra Kvarken och Vasa skärgård. Vi har också ett annat sjökort som skall upp på väggen och det är över Mickelsörarna. Jag tycker själv det är intressant att kika på sjökort och kartor så får en lite mera hum om var en befinner sig och vad som finns runt om en. Sen kan ju de gamla sjökorten fungera som samtalsämne också, ifall det skulle bli brist på dem.

4 thoughts on “Några bilder från helgen

  1. Fina sjökort, roligt när man hittar såna skatter som man kan använda! 😊
    Blir lite avis på alla bär ni plockat, borde själv försöka få ihop lite mer blåbär ännu så länge det finns, skörden hittills är tyvärr rätt mager… 😕 Har alltid varit så fullt upp med annat när vi varit vid stugan, eller så har det regnat just då man skulle ha haft tid att gå och plocka… 😦

    Gilla

    1. Ja, det är väldigt roligt och samtidigt får man ta vara på en del av ‘historien’ kring platsen också. Det var ganska harmoniskt att plocka bär i regnet, som tur var har det inte regnat så riktigt mycket där ute så bären var ännu i bra skick. Hoppas att du också får samlat ihop lite mera.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s