Önskelista för september

Vet ni, sist jag skrev en önskelista så var inför maj. Jag fick riktigt gå tillbaka i arkivet och se vad jag hade skrivit då. Sen tog bloggen helt enkelt en sommarpaus och det blev inte några fler önskelistor, förrän nu. Det är dags att damma av förhoppningarna och fundera över en lista för september.

I september kommer jag faktiskt att uppfylla det första av målen på min 100-lista. Jag skall gå en lettering-kurs, eller workshop är det väl mer. Så det ser jag ju riktigt mycket framemot.

Sen hoppas jag också att jag skall hitta tid att träna. Just nu har jag skrivit in pass i kalendern för två veckor framöver. Så om energin och tiden räcker så blir det nog åtminstone ett eller två pass i veckan. Speciellt roligt är det ju de gånger jag får sällskap till gymmet.

IMG_3586

Och så vill jag ha tid att höstpimpa trappan vår. Plocka fram lite mysfaktor och visa att här bor vi. För just nu är den bortglömd och enbart i funktion som det den är till för, att gå in och ut på.

Så det är mina förhoppningar inför september. Vilka är dina?

2 thoughts on “Önskelista för september

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s