En fredagskväll i soffan

Vi kom fram till på arbetet idag att veckorna enbart består av måndagar och fredagar just nu. Hujeedamej vad denna vecka har gått fort alltså och nästa vecka kommer också springa iväg har jag på känn.

Jag hade faktiskt planerat in en timme bodybalance på gymmet ikväll, för att avrunda arbetsveckan och inleda helgen i harmoni. Har varit så taggad på höstens nya gymprogram hela veckan och verkligen känt efter ifall förkylningsspökena är på väg ur kroppen, men tydligen tänker de stanna ett tag till. Ja, förkylningsspöken är en beskrivning på det där som bor i ens lungor när man hostar och är förkyld. Barn kan vara så fiffiga ibland.

IMG_3608

Istället får jag se mig besegrad och ägnar tid åt strumpstickning och PT-Fias bok ikväll. Ibland blir det helt enkelt inte som en har tänkt och då är det bara att gilla läget. Hoppas ni får en fin fredagskväll och tack för alla gillningar och kommentarer kring min nya header. Ni är allt fina ni. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s