Fredagsfrågan #51. Vilket var ditt drömyrke som barn?

Detta är den sista fredagsfrågan i min återkommande bloggserie med fredagsfrågor. På något märkligt vis har jag lyckats slarva bort fråga nr. 52 så vi får avsluta här. 


När jag var liten ville jag bli kock, vi har till och med filmat när jag som 4-5 åring står framför spisen och kokar korvsoppa. Förstås fanns ju mamma där bredvid och såg till så att allt gick bra. Jag kommer också ihåg att flera gånger när jag hade vänner över på besök så brukade vi få baka. Det var väl kanske ett sätt att hitta på något åt oss att göra när vi hade lekt allt det där som vi hade tänkt.

Kockdrömmen förblev bara en dröm och det riktiga kockyrket for sedan syrran iväg med. Visst älskar jag ännu idag att stå i köket och dona, låta tankarna vandra och se om det där jag rör ihop bli gott. Kanske den där kockdrömmen är något jag borde satsa mera på i mitt lilla hemmakök. Att laga mer mat, riktig mat. För det är ju faktiskt något jag gillat väldigt länge.

5 thoughts on “Fredagsfrågan #51. Vilket var ditt drömyrke som barn?

 1. Mina drömyrken som barn var : Polis och brandman. Men fick dumma kommentarer över de, av en pojke. 😛
  Jag : Jag vill bli en polis när jag blir stor
  Pojken: Du kommer att bli skjuten, om du blir polis.
  Jag : va? 😮
  ———————-
  Jag: Jag vill bli en brandman när jag blir stor
  pojken: Du kommer att brinna upp -_-
  Jag: Va? 😦
  ——————
  Elakt va? Men en dröm som jag har är att bli en serietecknare. Jag jobbar fortfarande på den drömmen. Vet inte hur jag ska göra, så flera ska kunna läsa mina serier, förutom seriebloggen. http://bibelgangget.blogspot.se/ 😛

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s