Att få en egen logo

Inlägget är i samarbete med E Lithen

Som ni kanske har märkt så har bloggen fått sig ett ansiktslyft med hjälp av Emily. Hon gjorde två nya headers åt mig, men ville gärna fixa en egen logo åt mig också. Jag har inte haft någon logo tidigare och faktiskt inte tänkt tanken ens på att skaffa en. Så när Emily gav mig förslaget kring samarbetet på en header och en logo så var jag inte sen att nappa på. Det är ju trots allt roligt att pröva något nytt också.

finachristinas logon

Exakt var och när jag kommer använda logon har jag inte riktigt beslutit ännu. Funderar på att bifoga den i alla mail jag skickar och så kanske någon gång trycka upp visitkort. För självklart skall ju denna vackra skapelse komma till användning. Följ gärna Emilys företag på instagram eller gilla hennes sida på facebook. Jag är supernöjd med det samarbete jag och Emily har haft och kommer att vända mig till henne i fortsättningen när jag behöver hjälp med pr-grejer.

2 thoughts on “Att få en egen logo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s