Att spara ut ett kort hår: vecka 39

Vet ni, igår räknade jag veckorna som gått sen jag fick för mig att spara ut håret till en längre frisyr. Om ni vill veta hur mitt utgångsläge såg ut så hittar ni det här. Så, vad kom jag fram till då? Jo vet ni, 39 veckor! Så länge har jag sparat nu. Trettionio långa veckor, det är ungefär 30 veckor mer än vad jag brukar orka med mitt hår.

Så, innan fotograferingen på jobbet i början av november känner jag att jag behöver göra ett besök hos frissan. Mest för lite fix, en uppfräschning helt enkelt. Självklart skall ni ju få ett bildbevis på att något har hänt också under dessa många veckor. Å som vanligt så blir det lite lätt suddigt i kanterna när jag skall försöka mig på att fota mig själv.

img_3612

Så fort mitt hår blir lite längre så börjar det leva sitt eget liv. Som ni ser så svänger ena sidan utåt och den andra in. Så har det alltid gjort! Enklast är att sätta håret bakom öronen direkt från morgonen. Tänk att jag har hår att sätta bakom öronen, fast frisyren i sig inte är så mycket att hurra för. Nå, snart är det väl slutet av oktober och tid för frissabesök.

2 thoughts on “Att spara ut ett kort hår: vecka 39

  1. Åh! Jag skulle bli tokig, om jag inte klippte mej. 😀 Haha! Jag har så tjockhår. Jag gillar att ha kort hår. Hade långt förut i många år, men jag tröttnade att ha de 🙂 Fin foto på dej!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s