Poddhösten 2016

Jag har anmält mig till det finlandssvenska motionsevenemanget Gåkampen och tänkte samla ihop lite promenadkilometer under de närmaste veckorna. Promenerar gör jag gärna och då ofta med en podcast i öronen. Dessvärre känner jag mig lite bakom flötet med poddar just nu och tänkte att jag frågar tips av er. Vilka podcasts skulle ni rekommendera? Vad lyssnar ni på just nu?

Själv har jag lyssnat ikapp några avsnitt av Josefin & Vanja samt Wahlgren & Wistam under mina senaste promenader, men sen har det liksom stannat av lite. Vilka andra finns det? Å jag är usel på att hänga med i vad våra finlandssvenska poddkollegor pratar om, så borde kanske uppdatera mig lite på den fronten också.

img_3699

På tal om poddar, jo.. Söndagsöppet är på väg tillbaka igen. Det blev bara åter en liten paus, Silje avslutar lite fysioterapi-studier och vi har inte riktigt kunna kom på ett intressant ämne. Högst antagligen blir det ytterligare ett babbelavsnitt där vi funderar kring ditt och datt. Om det finns något som ni gärna vill höra oss prata om så får ni ju förstås kommentera här hos mig eller varför inte på vår facebooksida.

Jag är taggad på att blåsa liv i vår egen poddis igen samt hitta ett gäng nya intressanta poddar att lyssna på.

6 thoughts on “Poddhösten 2016

 1. Tips på samtalsämnen:
  – ensamtid (ni har ju båda skrivit så intressanta blogginlägg om det på sistone!)
  – relationer
  – skolgymnastik
  – tro
  – strumpor (var hamnar alla de strumpor som försvinner spårlöst? Bermudatriangeln?)

  Jag kan annars varmt rekommendera de finlandssvenska systrarna Elin och Saras podcast. Den heter kort och gott ”Elin och Sara”. De bjuder alltid på så härliga diskussioner där högt och lågt varvas om vartannat. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s