En helg vid gubbesskatan

I lördags efter letteringworkshopen packade vi i bilen och båten och åkte ut till villan. Någon har funderat om villasäsongen är över för oss nu också? Som jag kanske nämnde i min villavlogg så nej, vi kommer nog åka ut ett tag ännu. Så länge vädret tillåter vill säga.

Under vårt dygn på villan hann vi med mindre trevliga uppgifter, som att tömma dasset, och så fiskade vi, njöt av fullmånen som lyste och en hel söndag utan stress och press. Hem kom vi oss först kring halv niotiden på kvällen å nog skulle det ha varit skönt att stanna ännu längre.

img_3732

img_3746

Det är den lilla lurvbollen i vänster hörn på den översta bilden som har fått oss att överväga skaffa hund. Eller jag har alltid vetat att jag skall ha hund sen när jag blir äldre, men för sambon har det inte varit lika självklart. Tänk vad bra då att vi har nära vänner med hund(ar) som får honom att inse att ett liv med hund inte är så tokigt.

2 thoughts on “En helg vid gubbesskatan

  1. Härligt att kunna fara ut till villan också under hösten, det är ju så mysigt att sitta inne i värmen med tända ljus och en sprakande brasa i spisen! 😊
    Att ha hund är också mysigt, och ett superbra sätt att komma ut och röra på sig! ☺ Visst finns det ju dagar när det inte är så roligt att gå ut, men så är det ju med allt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s