Snart är det jul igen..

Hohho, har hon fått riktigt fnatt den här Christina nu när hon redan i mitten av september skriver om julen? Njaa, inte riktigt. Men det slog mig här om dagen när jag läste Camillas inlägg om att hon snart skulle få uppleva förra årets julklapp att det inte börjar vara så riktigt länge kvar mera. Tre månader för att vara exakt.

I fjol hade jag en mycket omtyckt bloggjulkalender och nu tänkte jag eventuellt börja planera en ny. Om ni vill förstås? Jag vill vara ute i god tid med alla luckor för att inte behöva stressa så  mycket sen när de ska publiceras en efter en.

img_3760

Min tanke med årets eventuella bloggjulkalender är att låta den ta avstamp i det kreativa, mina fritidsintressen. Jag tänker mig kalenderluckor fyllda med recept till bakverk och annat gott, något lite handarbetsrelaterat, hur du kan fynda julklappar eller juldekorationer second hand osv. Är det i såfall något specifikt ni önskar få ta del av i någon av luckorna så går det riktigt bra att lämna en kommentar. 


Har du som läser ett företag, gärna österbottniskt men även på andra håll i Finland, och tycker att ett samarbete med mig inför julkalendern skulle vara på plats? Ta kontakt via mail så funderar vi ut något, finachristinablogg@gmail.com.

6 thoughts on “Snart är det jul igen..

  1. Det kommer att gå snabbt som attan till julen, misstänker jag… Så det är bra att börja förbereda sig i tid! Kul med julkalender! Tipsa gärna om julpyssel och sånt man kan göra själv, och recept är alltid uppskattat! Kanelbullemuffinsen du hade recept på har blivit en stående favorit här i huset. 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s