September genom instagram

Tidigare har jag delat med mig av 10 olika instagrambilder från månaden som gått. När jag tänkte göra det nu för september så ville inte riktigt det samarbeta med mig. Hittade ändå några sparade bilder på telefonen som får representera mitt september.

Här nyligen tog jag också beslutet att lägga ner mitt andra konto stinas_kreativa. Det finns helt enkelt inte tid till allt. Jag försöker istället att dela med mig så mycket som möjligt av alla delar i mitt liv på mitt huvudsakliga konto @finachristinas.

Tycker själv att det är ett väldigt roligt socialt medie och hänger nästan mer på ig än vad jag gör på snapchat. Hittar ofta inspiration och flera nya intressanta människor att följa. Om du vill följa mig så hittar du mig på @finachristinas.

2 thoughts on “September genom instagram

  1. Det där Mumin bredvid den svartvita Muminväskan på andra bilden, vad är det för något? Väska, handduk, kuddfodral eller något annat? Jättefint mönster så jag blev nyfiken på vad det är och varifrån du köpt det! ☺
    Åt en sån där bakelse igår! 😛 Det skulle ha varit min pappas födelsedag om han levt så vi firade med varsin bakelse vi haft med till mammas.

    Gilla

    1. Det är två olika muminväskor. Jag fick min via syster som jobbar på k-affär i Närpes. 🙂 Så trevligt att fira pappas födelsedag med bakelse, även om han inte kan fira med er längre.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s