En liten förändring i köket

I helgen städade jag undan lite från terrassen och vi passade på och bar in den lilla soffan också. Redan ifjol försökte vi få den att passa in i köket tillsammans med köksbordet. Fast då tyckte vi väl nog att det blev för trångt eller nåt. I år tänkte vi försöka på nytt och i nuläget är vi mycket nöjda med placeringen av soffan i enlighet med matbordet.

Som tur är det ju oftast bara vi två som äter men det skall bli spännande att se hur hela ommöbleringen ter sig när vi får främmande nån gång och skall sitta fler kring bordet. Så idag bjuder jag på lite bilder från vår ommöblering helt enkelt.

img_3889

img_3890

img_3892

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s