Det blev en klagomålsonsdag

Vet ni vad jag längtar till allra mest just nu, det är inte bodybalancen på fredag. Nej, det är nästa vecka och tre dagar höstlov. Jag har inga planer alls för nästa vecka och det är så skönt! För jag är så trött! Iofs. tror jag att dagens trötthet helt och hållet beror på att jag suttit i ett auditorium på Brändö hela dagen och inte fått vara ute i friska luften.

Egentligen vill jag inte alls åka på kvällens fotokurs, men vet att jag kommer må så bra sen. Några timmar ute i friska luften med kameran och ett gäng likasinnade. Fast sen igen är det med delade känslor jag åker iväg på kurs. Ni kanske känner igen, höga förväntningar på sig själv i kombination med att många andra har fler års erfarenhet och praktiskt övande av fotografering. 

Vilket klagomålsinlägg det här blev! Men så får det lov att vara ibland.. Å till sist vill jag faktiskt slänga in en positiv bild, nämligen sånt du kan hitta i postlådan en vanlig onsdag. Senaste Novita och så nästa års kalender. Vill ni att jag visar den åt er? Ni som följer mig på snapchat (stiiniwiini) har redan sett den där förstås.

img_3961

5 thoughts on “Det blev en klagomålsonsdag

  1. Visa gärna kalendern, blir riktigt nyfiken! Varifrån har du beställt den?
    Ibland känns det bara motigt att gå ut, men när man väl kommer ut i friska luften mår man så mycket bättre.
    Härligt med höstlov, och roligt att ha något att se fram emot också!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s