Poddtips: Välmåendepodden

Jag har olika flow med att lyssna på poddar, har nästan inte alls lyssnat i sommar. Sen drog hösten in och jag började på så smått igen. Lyssnade på de där som jag brukade, lade till några nya. Sen tänkte jag ge en av de i listan över nya en chans, det föll på Välmåendepodden.

img_3963

I podden talar Jossan och Fia om välmående ur olika perspektiv i varje avsnitt. Tjejerna har väldigt intressant bakgrund och det roliga är att de, precis som jag och Silje, inte kände varandra egentligen heller innan de började podda tillsammans.

Än så länge har jag inte hunnit lyssna på så många avsnitt, men det jag har hört gillar jag. Som tur har välmåendepodden hållit på ett tag, så jag har många avsnitt att beta av när jag känner för det.

5 thoughts on “Poddtips: Välmåendepodden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s