Frågestund till handarbetstemat

Hej på er! Mitt förslag med temaveckor här på bloggen fick ju fin mottagning och det tackar jag för. Inför det första temat så tänkte jag göra ett frågeinlägg. Så skriv ner alla era frågor kring handarbete, så skall jag försöka svara efter bästa förmåga. Om det blir i en vlogg eller ett vanligt inlägg återstår att se.

img_4094

Det kan vara frågor kring någon viss teknik, frågor kring mitt eget handarbete eller annat handarbetsrelaterat. Å det jag inte vet lovar jag ta reda på så gott det går. I nästa vecka tänkte jag köra i gång med mitt första tema så fram tills dess har ni tid att ställa alla olika frågor kring just handarbete. Shoot!

3 reaktioner på ”Frågestund till handarbetstemat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s