Att vara redo för nästa år

img_4088

Det fanns de av er som gärna ville se nästa års kalender som fanns i paketet i det här inlägget. Så visst kan jag visa er en lite närmare titt på den. Jag har beställt personliga kalendrar nu i flera års tid och har alltid varit riktigt nöjd med mina. I år tog jag det största formatet på kalendern och köpte även en rosa! penna att skriva in viktiga händelser med. De roliga klistermärkena som syns skall nog också få ta plats i kalendern.

Jag brukar utforma mina efter vad jag tycker är viktigt. Så till ett nytt år fick en ruta med veckans träning, veckans middagar och dagens väder ta plats på varje uppslag. Å förstås en massa tomma sidor, rutiga sidor och prickiga sidor längst bak för de där gångerna när jag får lust att klottra bokstäver, ord och små texter med letteringmetoden.

Om du vill läsa mer om personliga kalendrar så hänvisar jag dig vidare till Marias inlägg.

6 thoughts on “Att vara redo för nästa år

  1. Nu blir jag riktigt sugen på att beställa en egen kalender, gillar det där att kunna bestämma sjäkv hur den ska se ut både in- och utvändigt. Brukar nämligen ha jättesvårt att hitta kalendrar jag gillar och är utformade som jag vill, brukar oftast sluta med att jag får nöja mig med en halvbra…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s