Hem ljuva hem

Kom på att det är ett tag sen jag skrivit om något inredningsrelaterat så passade på att knäppa några bilder idag när hemmet är rätt städat. Det börjar snart bli två år sen vi flyttade in hit i vårt alldeles egna hem och när jag gick igenom alla kategorier här tidigare så passade jag på att läsa just de inläggen från när vi nyss flyttat. Tycker annars att det är roligt att se tillbaka på gamla bilder från hemmet, främst eftersom inredningen ändrar rätt ofta. En hel del av de grejer vi hade då för två år sen så är inte kvar idag. Variation förnöjer helt enkelt.

img_4251

img_4253

img_4258

img_4260

img_4262

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s