Vår utfärd till Ritgrund

Under vårt höstlov på villan så passade vi på att besöka Ritgrund, det råkade vara bra väder och den enda dagen med solsken så vi slog slag i saken. Som ni kanske ser på bilderna så var vattnet riktigt lågt och har varit en längre tid. Det är ganska spännande att se hur pass stenig vår skärgård är och såna här gånger ser du ju flera ”nya” stenar också. Ritgrund var ett fantastiskt vackert ställe och vi kommer verkligen besöka platsen igen. Så där snabbt räknat så vid bra före så tar det ca. 20-25 minuter att komma ut dit från vår villa.

img_4109

img_4129

img_4143

img_4163

img_4186

img_4193

Om ni tittar riktigt noga så ser ni kanske den vita randen på stenarna. Det är den vanliga vattenivån. Och de stora bryggorna inne i hamnen brukar vanligtvis vara lätta att lägga till vid, fick vi sen höra.

5 thoughts on “Vår utfärd till Ritgrund

      1. Ja, det finns så mycket vackert i vår skärgård som alla borde få uppleva! Jag skulle t ex väldigt gärna åka ut till Valsörarna och Mickelsörarna någon gång, men de guidade utflykter som ordnas dit på somrarna är på tok för dyra! 😕

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s