Ett lyckat träningspass

Hej från endorfinlandet! Jag verkar ha hittat mitt sätt att tygla tröttheten, kylan och mörkret. Om det var möjligt skulle jag gärna bo på gymmet men tyvärr tror jag kroppen skulle sätta stop då.

dsc_0575

Kvällens pass blev ett av de roligaste på länge. Jag gav löpmattan en chans och sprang i hela 20 minuter. Det blev fem minuters intervaller i lite olika tempo och känslan när jag klarade av att springa med en fart på 7,5 km/h i hela fem minuter. Jag försökte ju ta upp joggandet här tidigare i sommar men då insåg jag ganska snabbt att det nog inte alls är något för mig. Men ikväll innan djuptöjningspasset jag ville gå så gav jag ändå mattan en chans.

Den här känslan skall firas med en lång varm dusch och så en skön ansiktsmask på det. Ha en fin onsdag!

2 thoughts on “Ett lyckat träningspass

  1. Haha, endorfinlandet! Älskar’t 😀 Du undrade ju häromdagen vilka böcker jag läst på sistone, och det är Hjärnstark – hur motion och träning stärker din hjärna (Anders Hansen), The power of now (Eckhart Tolle) och Min hemlighet (Petter Stordalen). Kan verkligen rekommendera alla tre om man är intresserad av personlig utveckling och hjärnan och sådär. Om du läser vill jag gärna höra vad du tycker om dem 🙂

    Blev lite sugen på att försöka ta mig på ett löppass nu när jag läste ditt inlägg 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s