Fredags ditt & datt

img_4288

Hej från mej! Här sitter jag och läser bloggar och funderar över vad denna månads vlogg skall handla om. Det känns så tråkigt att bara sätta sig och prata rakt upp och ner. Kanske just du har nån idé om vad jag kunde vlogga om nu i november? 

Här om dagen tog jag också beslutet att inte gå på galan i år. Jag känner helt enkelt inte för det. Trots att jag annars är en väldigt utåtriktad person så behöver jag just nu få mera tid för mig själv och att ladda batterierna. Dessutom känns det alltid lite trist att gå på liknande tillställningar själv, fast du har flera bekanta på plats sen. Jag kommer förstås ivrigt följa med uppdateringarna från galan och läsa alla fina inlägg efteråt.

Vi har ännu en lugn helg på kommande och eftersom kvällens planerade biobesök uteblev så kan jag delta i mitt älskade Bodybalance på gymmet istället. Få saker ger sånt lugn i själen som just det. Mjuka harmoniska rörelser i takt till bra musik. Så min fredag är räddad helt enkelt.

Trevlig fredag till er!

12 reaktioner på ”Fredags ditt & datt

  1. Ping: Läsarfråga; Kartor på väggen | Fina Christina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s