Vlogg: mina bästa spara ut håret tips

Ibland finns det flow och vilja, då spelar en in videos fast det är mörkt ute. Jag är inte ett youtube-proffs, klart jag vill utvecklas men mina videos kommer bli på känsla i första hand. Jag gör det här för att jag tycker det är roligt och alla är vi barn i början.

Min senaste video handlar om något som leder en del trafik till bloggen; hur du sparar ut ett kort hår. Jag ger mina bästa tips, berättar min hårhistoria och ja.. resten får du ta reda på själv. Prenumerera gärna för det här med videos lär bli en vana.

3 thoughts on “Vlogg: mina bästa spara ut håret tips

 1. Blir lite nyfiken… Vad är din riktiga hårfärg? Kanske du kan visa några bilder på hur du såg ut som yngre och hade långt hår? Tycker alltid det är kul att se hur folk sett ut förr! 😊
  Torrschampo är något jag själv nyligen upptäckt, och det är verkligen en räddare i nöden de gånger jag inte hinner hoppa i duschen eller tvätta håret! En arbetskamrat hade talat om torrschampo redan för typ 10 år sen och tyckte det var toppen. Köpte hem och provade och det var verkligen skit! Håret såg bara smutsigt och ännu flottigare ut än innan, så den burken använde jag inte igen och slängde så småningom bort. Sen ville jag inte befatta mig med något sånt, tills i somras när jag beslöt mig för att testa, och det finns ju så många olika märken och sorter idag. Och sorten jag testade funkade faktiskt oçh nu vill jag alltid ha en flaska hemma att ta till när det behövs! ☺ Vad är det för märke du brukar använda?
  Jag klipper också alltid luggen själv, den hinner växa så mycket mellan frissabesöken så jag skulle inte se något annars, blir galen om håret hänger i ögonen…

  Gilla

  1. Jag är typ sämst på throwbacks.. 😀 Så får se vad det blir av det. Min riktiga hårfärg är nog den som de flesta har, ljus grå/brun typ. Råttfärgad som nån kanske skulle beskriva det. Torrschampo ja, just nu har jag Dermosils, annars brukar jag köra på Herbina. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s