Mina pepplåtar just nu

Hej på er! Märker att det är många som hittar hit till bloggen för att jag tidigare har skrivit om pepplåtar. Det ena var en fredagsfråga och så har jag länkat några andra bra pepplåtar i våras. Jag har nog tidigare nämnt det men jag är väldigt ombytlig när det kommer till musik och vad jag lyssnar på. Jag är en humörsmänniska och musiken varierar efter humör och energinivå. Mina senaste pepplåtar är följande, observera att det är länkar till Spotify.

Calum Scott – Dancing on my own, Anne-Marie – Alarm, ALMA  – Dye my hair,  Bryan Adams – You belong to me, Martin Garrix & Bebe Rexha – In the name of love.

Nu är jag nyfiken på att veta, vilka låtar ger er energi just nu? Vilka låtar är extra bra? Vilka vrålsjunger du till i bilen på hög volym? Låt oss fylla kommentarsfältet fullt av peppande musik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s