Böcker och glögg

Jag var inne en snabbis i en glasögonaffär idag för att köpa mera linsvätska och där bjöds på glögg. Tyvärr hade jag så bråttom att någon glöggkopp blev det inte. Däremot nu ikväll, efter avslutat höstmöte med Botnia Barnträdgårdslärare, så unnade jag mig glögg.

img_4311

En fin avkoppling på den här dagen med glögg ur senaste muminmuggen och så lite bokläsning. Just nu håller jag på med Olof Röhlanders senaste bok. Tanken var att jag skulle ha sett och hört Olof i Nykarleby för en vecka sen, men prioriterade om där så jag stannade hemma. En intressant föreläsning verkar det ha varit när jag kollade in sociala medier dagen efter.

Jag som gillar att läsa är i nuläget uppe i 30 lästa böcker i år. Det är en ökning på fem böcker hittills från i fjol. Jag hoppas hinna läsa åtminstone fem till innan året är slut och i den takt jag avverkat böcker den senaste tiden kanske det lyckas. Jag har ju ändå 1,5 månad på mig. Mitt mål är att läsa 1 bok/månad så minimi 12 böcker. Jag hade hoppats hinna läsa dubbelt upp i år, alltså 48-50 böcker men det får jag satsa på till ett nytt år. Vad jag läser? Allt från skönlitterärt till faktaböcker och böcker om intressanta personer. Har du någon bok du kan rekommendera åt mig?

Ps. Om du vill läsa om vilka böcker jag tyckte mest om av de jag läste 2015 så hittar du det inlägget här.

4 reaktioner på ”Böcker och glögg

 1. Jag är så himla dålig på att läsa böcker så tyvärr kan jag inte tipsa.

  Vill bara tacka för din ”låt håret växa ut” video. Har inte varit till frissan på typ 2-3 mån och det börjar just nu vara sådär lite kris kring öronen och nacken ser lite löjligt utväxt ut. Velar mellan att låta växa ut till en kort page eller klippa igen. Jobbigt med kort hår när man måste ränna hos frissan så ofta men jag har väldigt tunt hår så det är inte ett alternativ att försöka låta det växa längre än en kort page heller.. Livet stora frågor 😉

  Gilla

  • Roligt att du gillade videon. Nacken var jag och fixade till faktiskt när den blev så där mesig. Du får helt enkelt fråga dig om du vill ha förändring (kort page) I såfall löns det ju att vänta några månader till. 🙂

   Liked by 1 person

 2. Jag har gillat Jojo Moyes böcker, har du läst dem? Och Fredrik Backman. Munken som sålde sin ferrari gillde jag också om man vill läsa något som inte är skönlitteratur 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s