Orsaken till frånvaron på galan.

Ja alltså den riktiga orsaken till varför jag inte deltar i årets gala är; möhippa. Inte min egen utan en av mina studiekompisar från jeppistiden. Så eftersom jag inte vet huruvida den blivande bruden läser min blogg eller ej så har det varit tyst.

Så ja möhippa med fotistema är det och därav Krafts fotbollströja. Första och antagligen enda gången.

Ha en fin kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s