Helgens loppisfynd

Efter en fin lördag tillsammans med ett härligt gäng unga kvinnor är det så skönt med en lugn söndag. Skickade iväg sambon på jobb och for själv iväg till Fyndis för att se om jag kunde hitta material till några av mina kalenderluckor.

img_4322

Ja, en grej hittade jag och den kommer ni få se i en av de första luckorna. Sen hittade jag också lite andra grejer. Dynorna har jag spanat på hur länge som helst vid Hemtex och kunde inte hålla mig nu när de fanns för 2 euro styck. Lite smutsiga men med fläckborttagningsmedel på och ett varv i tvättmaskinen så tror jag de kommer bli riktigt passande.  En riktigt bra fynddag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s