Det nalkas julstämning

img_4337

Idag fick jag julstämning, kan det ha att göra med att vi klädde julgranen på jobbet kanske. Var via H-H innan jag åkte hem för att handla lite allt möjligt. Passade på att fylla förrådet med ljus bland annat. På bilden ser ni det doftljus som får brinna hela december hos oss. Doftar så gott!

Det övriga på bilden kommer ni nog få kika närmare på i något skede också. Då i en helt annan form förstås. Kan tipsa er om att Halpa-Halli har en massa härligt pysselmaterial nu inför julen. Det är faktiskt där jag hittat både knapparna och snöret. Om jag inte redan hade klart hur årets julkort skall se ut så hade jag minsann köpt en massa fint pysselmaterial och ordnat en pysselkväll.

Nu saknas bara lite snö så kan julstämningen komma riktigt ordentligt. Vi ska hoppas att snön kommer snart, för vi både sjöng och läste om snön tidigare idag. Så månne inte den hörde vår önskan.

Ha en fin kväll!

3 thoughts on “Det nalkas julstämning

  1. Vädergudarna måste ha hört er önskan om snö för idag är världen vit! 😃
    Jättefina knappar, såna måste jag ta och kika efter nästa gång jag är vid H-H! 😊 Jättekul att det numera finns så bra pysselmaterial i vanliga varuhus! 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s