Ett projekt av restgarn

Jag har en liten paus i julkalenderhandarbetet och passar därför på att göra något åt mitt digra utbud av restgarn. För er som inte vet vad restgarn är så är det den mängd garn som lämnar efter att du avslutat ett projekt. Ibland blir det bara små nystan och ibland lite större.

De flesta av mina stickade alster är gjorda i Novitas Nalle eller 7 bröder garn. Så därför finns det en hel del av just det restgarnet i gömmorna. När jag städade i mitt handarbetsförråd i helgen så kom jag på vad jag skall göra av restgarnet. En halsduk!

img_4344

Så nu sitter jag och stickar på olika vis, slätstickning, mosstickning och resårstickning främst. För att bli av med restgarnet och få en unik halsduk. Ett projekt som kommer få ta så länge det vill, eftersom det inte finns behov av en halsduk just nu men jag ändå vill sysselsätta mig med något.

Vad brukar du göra av dina restgarnsstumpar?

2 thoughts on “Ett projekt av restgarn

  1. Det brukar bli små barnsockor…och en del går till välgörenhet t Vörå Hemslöjd…där stickar vi på en lång remsa som klipps till lagom längder o sys ihop till filtar som sen doneras bort till behövande. Ska bli intressant att få se din färdiga halsduk sen då du anv. dej av olika stickstilar…och färger 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s