Lucka 3

julkalendern-2016

I samarbete med Avon Teamledare Nina Holm

I den tredje luckan har jag äran att i samarbete med Nina lotta ut Avon-sminkprodukter åt er. I paketet hittar ni ett texturnagellack med sockerlik finish, ett matt läppstift i färgen pure pink, ett läppglans i färgen pink petal samt en mascara. Perfekta produkter inför julfirandet när du vill känna dig lite extra fin.

img_4318

Bekanta er gärna med Ninas fb-sida , hennes Avon-shop och hennes blogg.

Hur gör du för att delta? Lämna en kommentar där du svarar på frågan; Vem skulle du vilja ge detta make up-set i julklapp och varför? Jag drar en vinnare den 6.12 kl. 18 och vinnaren kontaktas via mail, så kom ihåg att lämna din epost-adress.

15 thoughts on “Lucka 3

 1. Jag skulle faktiskt vilja ge detta till mig själv. Vanligtvis önskar jag mig aldrig nånting, utan fokus blir på barnen självklart. Precis som det ska vara. 🙂
  Men det skulle vara så himla trevligt att kunna sminka sig lite nu och då, och pinsamt nog så äger jag inget smink som inte är minst 10 år gammalt… 😛

  Gilla

 2. Som studerande har man inte riktigt budgeten till att lyxa till det med så fina julklappar åt familjemedlemmarna, så jag skulle såklart ge denna gåva åt min mor, som mer än annat skulle förtjäna gåvan!

  Gilla

 3. Läppstift o läppglans använder jag aldrig, så de sku mamma få till julklapp. Ett fräsigt nagellack o ny mascara e just vad jag själv sku önska mej.

  Gilla

 4. Jag skulle behålla det mesta själv för det är så sällan jag satsar i smink och dylikt, så det vore kul med lite nytt! Men nagellack använder jag aldrig så det skulle min syster få!

  Gilla

 5. Jags kulle helst behålla julklappen själv, men annars skulle nog min syster få den, eftersom hon kanske behöver lite hjälp på makeup-fronten 😀 😀

  Gilla

 6. Jag vill vara med! De flesta julklapparna har jag redan fixat åt alla nära och kära, så jag skulle ge presenten åt mig själv; min mascara är slut, naglarna är förstörda av kölden och skulle behöva lite extra omvårdnad och att få lite ny färg till läpparna är hellre aldrig fel! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s