Lucka 4

julkalendern-2016

Det är redan andra advent och min adventsljusstake blev ju invigd redan förra söndagen här i vårt hem. Jag tycker själv om det där enkla, speciellt när det kommer till julprydnader och i år blev det så här.

img_4342

img_4343

Jag använde mig av glasburkar, prydnadsstenar, band och knappar. Hälften fanns hemma i mina skåp och hälften fick jag införskaffa. Kika in imorgon så skall jag avslöja världens knep för att få etiketter och lim att lossna från glasburkarna.

 En skön andra advent till er!

8 reaktioner på ”Lucka 4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s