Lucka 6

julkalendern-2016

Som jag tidigare berättat så har jag fått mitt handarbetsintresse av min mormor. Hon hade förmågan att skapa en massa fina handarbetsalster och en av de sakerna hon gjort är en stickad tomte.

Den stickade tomten har sin givna plats ovanpå en spegel hemma hos mina föräldrar. Där sitter den och övervakar alla som rör sig i huset. Jag har ju själv en egen liten tomte som jag fick av mormor när jag var riktigt liten. Om jag inte missminner mig så står det Lilla Jul 1992 under min tomte. Men någon större stickade tomte har jag inte haft, förrän nu.

img_4350

Den är inte precis lik den tomte som mormor en gång stickade, men den är en tomte som jag själv är väldigt nöjd med. Så nöjd att jag önskar att det fanns en beskrivning till en tomtegumma också. Tomten jag stickat hittar du beskrivningen till på Garnstudios hemsida. Är du riktigt flitig så kanske du hinner sticka en egen tomte innan julhelgen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s