Kontrasterna i en helg

Här sitter jag denna lördagskväll i mjukisbyxor och fleecetröja, ensam eftersom jag tidigare skickade iväg sambon på jobb igen. Tänk vilken kontrast mot gårdagens julfest med de finaste tjejerna i Korsholm. Uppklädd till tänderna med temat red & black och julbord på Strampen. En mycket fin kväll på många vis och jag är glad att just de flickorna är mina närmsta vänner här i området.

img_4366

Ikväll är verkligheten en annan som sagt och jag sysselsätter mig med kreativa saker. Som till exempel att färglägga den där målarbilden klart som jag började på med en morgon på jobbet. Rofyllt är det och jag inser att årets julklapp till mig själv blir ett frissabesök och en sån där kreativ mindfulness målarbok som funnits i affärerna länge nu.

På tal om julklapp så har jag inte hunnit visa vår gemensamma julklapp. I fjol blev det ju Saparneva-grytan och i år något som hjälper upp vår förvaring här hemma. Lovar visa er i något skede. Så skönt att inte behöva ha julklappsstress i år, eftersom vi beslutat på många håll att inte köpa julklappar och så har jag de få jag skall köpa redan uttänkta. Vi har med sambon beslutat att köpa gemensam julklapp varje år för att det är betydligt enklare än att tänka ut julklappar åt varandra. Sen vinner ju både vi och vårt hem på det också när vi köper något gemensamt som vi behöver eller gärna vill ha. Hur gör ni med julklapparna hos er?

Ha en fortsatt skön lördagskväll så hörs vi igen imorgon!

2 thoughts on “Kontrasterna i en helg

  1. Vi brukar också ofta köpa något gemensamt. I år har vi kommit överens om att det ska bli en ny stekpanna och biljetter till Pleppo 2 (oj, jag måste kanske kolla om det finns biljetter kvar…)

    Gilla

    1. Det låter vettigt att köpa tillsammans. 🙂 Då slipper du en massa stress. Ja, bäst att kolla om det finns biljetter, jag har haft bokat två gånger men fick boka om först och sen så var sambon inte hemma så fick sälja biljetterna. :/

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s