Lucka 12

julkalendern-2016

Jag inspireras väldigt mycket av den skandinaviska stilen när det kommer till inredning. Jag gillar enfärgat i naturliga nyanser och enkla föremål. När det kommer till julinredningen dras jag också till det. Nog för att det julröda smyger sig in lite grann, men det är inte något som stör mig alls. I dagens lucka har jag plockat ihop ett litet kollage med inspirerande bilder från min Pinterest Jul-board.

julkollage

  1. Bildlänk. 2. Bildlänk. 3. Bildlänk. 4. Bildlänk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s