Tillbaka på gymmet

Ikväll var jag äntligen tillbaka på gymmet igen och kunde pröva mitt nya Strong body-program. 7 olika styrkeövningar och många av dem är favoriter från tidigare. Sista övningen i programmet är dips och de är jag så osäker på, vågar inte gå så långt ner. Som tur finns det alltid hjälp att få och så är det ju roligt att ha något att utmana sig med och förhoppningsvis se framsteg med också.

img_4403

Har beslutat mig för vad som kommer bli nästa tema-vecka här på bloggen. Efter nyår kör jag igång med en kakbit ur Välmående-delen och då blir det träningen som står i fokus. Är så taggad på att börja planera för den temaveckan. Kom ihåg att ni får komma med önskemål kring vilka inlägg ni vill se. 

En reaktion på ”Tillbaka på gymmet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s