Lucka 16

julkalendern-2016

Julböcker, det finns massor av julböcker. I dagens lucka tänkte jag tipsa er om en ny julbok, en bok för julfantasten. Stora Julboken är skriven av Jan-Öjvind Swanh och har funnits tidigare, men nu har den i år kommit ut igen, något förnyad.

img_4367

img_4368

I Stora Julboken hittar du berättelser kring jultraditionerna. Små roliga faktarutor blandar sig med historia kring jultraditionerna. Här finns också en del klassiskt pyssel, recept, lekar och julsånger. Alltså i stort sett en bok för julfantasten. Jag skulle bra kunna tänka mig att använda boken i mitt arbete med barnen för att ännu tydligare berätta om julen och olika traditioner.

Om du gillar julböcker så tipsade jag om några i fjolårets julkalender också. Klick.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s