Lucka 19

julkalendern-2016

Julpynt, vissa älskar det och går ”all in”, en del kör på vinterpynt och andra väljer bort det nästan helt. Jag hör nog mest till den kategorin som tycker om det. Fast jag vissa år vill hålla mig till en annan färgskala än tidigare så slutar det ändå med att det julröda smyger sig in på ett eller annat sätt.

Idag vill jag dela med mig av ett tips, det passar dig med liten budget för pynt och piff. Det passar dig som inte vill lägga ut stora summor på julpynt och det passar dig som vill ha något alldeles speciellt. 

Leta julpynt på loppis!

Redan i november när jag besökte loppisarna började det dyka upp på hyllorna. Pynt i alla former, färger, storlekar och prisklasser. Idag tänker jag dela med mig av vad jag har hittat i julpyntsväg på loppis.

img_4430

Både ljusslingan och toppstjärnan hittade jag på loppis för flera år sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s