Lucka 22

julkalendern-2016

Julinredning behöver inte vara så påkostat och pråligt. Idag tänkte jag visa lite hur jag har fixat julstämning hemma hos oss med några enkla saker; ljus, textilier, pynt ur skåpet och lite grönt. Sen är det ju förstås upp till var och en hur mycket eller lite du pyntar inför den stundande julhelgen.

img_4415

img_4441

img_4444

Lyktor och granris på trappan, kuddar med julmotiv eller julens färger i soffan, brickor med vackra saker och doftljus. När hela hemmet är städat kommer tomtarna fram och så har jag några prints med jultexter som eventuellt också får ta plats i vårt julhem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s