Julen 2016

Annandagjul och jag öppnar bloggen för första gången sen fredagen. Sitter i min julkostym, dvs. pyjamasbyxor och t-shirt och njuter. Julhelgen har bestått av umgänge och god mat. Där emellan lite sovmorgnar och tid att njuta av stillheten.

Fast det är så skönt med lediga dagar så längtar jag litegrann efter att få gå till jobbet imorgon. Lite andra rutiner och inte bara en massa ätande, hehe. Fyra jobbdagar så väntar det lite ledigt för mig och sambon. Vår ledighet inleder vi med att åka till Närpes, vi ska gå på nyårsbröllop och sova på hotell. Jag bjuder på några julbilder och sen skall jag börja planera en resumé av året 2016 här på bloggen. Ha en fin start på årets sista vecka.

img_4454

img_4461

img_4471

Saffran och chokladpannacottan var ett av mina bidrag till årets julbord och receptet hittar ni här

En reaktion på ”Julen 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s