Att kröna in det nya året på två olika sätt

Det känns som om jag redan fått fira in det gamla och nya året. En av mina vänner kom förbi igår kväll och vi krönte årets sista fredagen med hundpromenad och senare lite ostar och rödvin. Ett så alldeles avslappnat och skönt sätt att avsluta året på.

img_4501

Idag kommer vi fira på ett lite annorlunda sätt, så småningom blir det att packa väskorna och bila till Närpes. Vi är nämligen bjudna på vårt tredje bröllop i år. Det tredje och sista kompisbröllopet. Det är ju en bit till Närpes så vi har slagit på stort och bokat hotellnatt också. För att slippa köra hem sen i natt, nyårsafton är ju inte precis känd för det bra vädret om vi säger så.

Hoppas ni får en bra kväll och en fin start på det nya året!

2 thoughts on “Att kröna in det nya året på två olika sätt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s