En hel vecka ledigt

Hur inleder vi det nya året? Tja, med en veckas väldigt efterlängtad ledighet tillsammans. Jag har planer på att baka, sticka, gymma, gå på loppis och ta ett varv på rean. Huruvida någon av dessa planer alls blir av återstår att se under veckan.

Det allra bästa är ju förstås att vi får en vecka tillsammans. Annars är det ju så under sambons lediga vecka att jag förstås jobbar och han får spendera mycket tid för sig själv. Vissa veckor har jag också mycket program kvällstid också vilket leder till ännu mindre tillsammanstid tyvärr. Nu passar vi på att ta igen det med sovmorgnar, mys i soffan och tid att göra sånt vi vill, både tillsammans och enskilt. En perfekt start på 2017!

2 thoughts on “En hel vecka ledigt

  1. Jag börjar på praktiken igen den 10/1. Jag längtar faktiskt.. Börjar tröttna att bara vara hemma hela tiden 😛 🙂 Komma ut och göra något.. De underlättar faktiskt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s