Handarbetsåret 2017

Jag sitter med min senaste stickning i famnen och funderar på vad jag ska blogga om den närmaste tiden. Eftersom 2017 skall bli kreativitetens år så tänkte jag passa på att berätta för er om mina handarbetsplaner.

img_4502

Under hösten har jag stickat en hel del och det går bara snabbare och snabbare. Jag håller som bäst på med ett par skrynkelsockor och de blir nog säkert klara idag eller imorgon. I övrigt så har jag många planer för olika handarbetsprojekt.

  • Babymössor till VCS nyfödda under 2017. Här finns fb-gruppen ifall du vill gå med.
  • En stickad tröja åt mig själv. Jag har länge varit sugen på den här tröjan.
  • Stickad filt. Sambon har tidigare framfört en önskan om att vi kunde ha varsin filt i soffan.
  • Vantar i färgen grå och röd. Jag drömde en natt strax före jul om ett par vantar i grått och rött garn. Sen fick jag en julklapp av en vän med exakt de färgerna på garnnystanen.
  • En jultröja. Om jag vågar mig på marygensern eller om jag hittar någon annan rolig jultröja återstår att se.
  • Koftan. Hur snygg är inte den!

Ja, listan kommer säkert att bli längre under året. Å förstås kommer jag dokumentera alla mina alster och framgången med dem här på bloggen. Har du några handarbetsalster som du vill fixa i år?

3 thoughts on “Handarbetsåret 2017

  1. Det jag vill satsa på i år är att komma igång med vävningen igen på allvar. Det är något som gått på sparlåga nu så länge jag varit hemma med dottern, men till sommaren ska jag ÄNTLIGEN få mitt efterlängtade vävutrymme så då ska det minsann vävas mattor så det står härliga till! Ska väva så mycket jag hinner innan dess också så jag får bort lite av allt vävmaterial jag har, innan vävstolen ska plockas ihop och rummet där den stått ska förvandlas från hobbyrum till barnrum. Sen så är det diverse andra projekt jag gärna skulle vilja ta itu med i år också, kuddar att fixa, mina virkade plädar som aldrig tycks bli färdiga, diverse stickprojekt osv. Så sysslolös lär jag inte bli under 2017! 😅

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s