Håret, ett år senare

Strax före jul besökte jag frissan, då var det ett år sen jag beslöt mig för att spara ut håret. Ett år sen jag klippte mig riktigt ordentligt i en kort frisyr. Sen dess har jag förstås besökt frissan för lite färg och uppfräschning, men inget mera. Det är många som besökt min blogg genom sökorden; spara ut kort hår.

Så här såg det ut när vi kom hem efter resan och mitt sparande hade börjat.

hår 8 v feb

img_20170103_134308_703

Idag är frisyren en helt annan. Jag hade längre hår i nacken och vid mitt senaste frissabesök så klippte vi bort en hel del, för att få en mera symmetrisk frisyr. Jag själv är supernöjd med både beslutet att spara ut håret och med beslutet att sen klippa det lite grann för att få någon ordning på det. Nästa steg blir att få någon ordning på färgen och utväxten, som jag inte gjort något åt sen i somras. Å ja, jag får upp det i hästsvans.

8 thoughts on “Håret, ett år senare

    1. Ja visst! 🙂 Jag vet faktiskt inte, antingen stannar det vid ungefär den här längden eller så låter jag det bli lite längre ännu och i något skede klipper page. 🙂 Den som lever får se.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s