Att ge och få bloggrespons

Strax före jul var jag med om en väldigt annorlunda grej, jag anmälde mig till att ge och få bloggrespons i Influencers of Swedens medlemsgrupp på facebook. Det hela gick ut på att vi fyllde i en kort grej och sen några dagar senare hade jag ett mail i min inbox med uppgifter på en blogg som jag skulle läsa några dagar och sedan ge respons på. Jag fick ju också ett mail på respons kring Fina Christina. Väldigt lärorikt och roligt.

Jag blev så inspirerad av det hela och tänkte att varför inte göra något liknande i den finlandssvenska bloggvärlden. Tillsammans kan vi bli starkare och bättre på vår gemensamma hobby.

Vill du vara med så fyller du i formuläret, jag håller det öppet fram tills 12 januari och strax efter kan ni vänta er mail. Nu kör vi!

7 thoughts on “Att ge och få bloggrespons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s