Julen och den stora beslutsångesten

Jag går omkring med en rastlöshet i min kropp, en känsla av att jag behöver göra slut med julen för den här gången. Samtidigt så vill jag inte att den ombonade och mysiga känslan ska försvinna. Julgranen är så vacker att se på där den står, lite sned och barrande men så mysig.

img_4524

Med de senaste dagarnas solsken och många minusgrader har jag fått den där känslan av förnyelse igen. Nu har vi firat färdigt och tomtarna ska packas ner i sin låda tills slutet av detta år. Samtidigt vet jag att det lämnar en tomhet efter sig, innan allt har hittat sin plats efter julgran och pynt. Åh, julen det är inte du, det är jag och min stora beslutsångest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s