Välmående/träningstemat: Taggad för välmåendeåret 2017

Här sitter jag, med trötta muskler, ett stort leende på läpparna och kroppen full av endorfiner efter veckans roligaste pass på gymmet. Vad passar bättre då än att köra igång årets första temavecka med fokus på välmående och träning.

img_4527

Innan vi kör igång vill jag bara påpeka att jag inte är något träningsproffs, jag har ingen utbildning i något som har med träning att göra och jag tränar och rör på mig för att må bra och orka i vardagen. Med den kommande temaveckan vill jag inspirera och visa er vad jag gör och hur jag upplever att träningen fungerar för mig. 

Är du inte ett dugg intresserad av träning och rörelseglädje? Var bara lugn, det kommer att komma andra inlägg också som vanligt. För er som är intresserade så kan jag berätta att jag kommer dela med mig av lite tips på motivation till träning, mina favoritpass och min träningshistoria. Som vanligt är det fritt upp att ställa frågor eller komma med förslag på inlägg kring nämnda tema.

1, 2, 3 nu kör vi…

2 thoughts on “Välmående/träningstemat: Taggad för välmåendeåret 2017

  1. Jag tror att vi går på samma gym så ska bli intressant att läsa om dina favoritpass. Jag är ganska ny där så har inte testat på så många olika ännu.
    Berätta gärna också om du har varit på spinning där. Jag skulle gärna testa det men är lite rädd att min kondition inte räcker till.🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s