En fråga om välmående

Jag har en drömvecka bakom mig. Jag har fått göra precis det som faller mig in och som jag känner för i åtta dagar, söndag-söndag. Det är och har varit så otroligt skönt att få vara ledig och koppla bort precis allt vad vardag heter. Jag ska medvetet försöka få till en helg i månaden nu där jag tar till mig det här att jag gör det jag känner för och kopplar bort allt annat. Det behöver jag.

dsc_0027

Ikväll har jag hunnit fundera och reflektera en del över vilka faktorer det är som gör att jag mår så bra just nu och är så tillfreds. Det fick mig att formulera den här frågan och svara på den.

Vad behöver du just nu för att må bra?

Promenader, jag har varit så lycklig över de vackra men kalla januaridagarna hittills. God mat, jag tog matplaneringen till mig igen och försöker planera in maträtter som är enkla och goda. Vänner, den senaste veckan har jag haft lyxen att träffa flera av mina vänner. Egen tid, flera dagar har jag spenderat största delen av tiden i soffan med en stickning. Kärlek, att få ha sambon hemma och få spendera tid tillsammans. Träning, jag fortsätter med flowet i träningen och har njutit av förmiddagarna på gymmet.

Berätta, vad behöver du för att må bra just nu?

6 thoughts on “En fråga om välmående

    1. 🙂 Ja, sömn är nog viktigt. Jag har ju ingen familj ännu så får ju sova när och så mycket jag vill men förstår att det värderas högt sen när familjen kommer.

      Gilla

  1. Att dagiset började igen gav absolut den bästa känslan här hemma! Att få någon rutin på dagarnas timmar igen 😊 Tror det var super för alla tre här.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s