Alla dagar är inte bra dagar

Alla dagar är inte rosenskimrande och idag är en dag utan energi för något extra alls. Jag sträckläser bok och stickar klart babymössa nummer två. Det är typ det som krafterna räcker till nu ikväll.

Jag har trubbel med min 1,5 år gamla telefon och har via google lyckats spåra det till den senaste uppdateringen av systemet. Sucka mitt hjärta.. Får väl bara inse att det så småningom är dags att byta då igen. Men någon månad till ska jag väl stå ut med det att den laddar ur i tid och otid efter lite ”extra användande”. Skönt att veta att det inte beror på vårdslös behandling eller liknande.

Imorgon är en annan dag.

2 thoughts on “Alla dagar är inte bra dagar

 1. Jag har också problem med telefonen, ibland skär den ihop totalt och inget funkar. Och den måste laddas för jämnan. Ibland stänger den av sig själv också, så frustrerande. Jag har haft den i knappt 2 år och är inte den som brukar byta telefon hela tiden, så hade den funkat skulle den bra ha fått hänga med ett tag till, men nu börjar det bli ohållbart så det är nog bara att inse att jag är tvungen att byta så småningom. Vet bara inte vad jag ska satsa på för modell… Har du hunnit fundera på vilken modell du vill byta till?

  Gilla

  1. Jag kommer nog fortsätta med Sony, överlag har jag varit riktigt nöjd med deras produkter och batterilivslängden är toppen
   toppen. Förutom nu då. Peppar, peppar så har batteriet hållits bra sen laddningen igår. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s